15. jan, 2020

Motivasjonstips 1

Hei alle sammen

Først må jeg bare takke deg for at du leser bloggen min. Dette er en helt usponset blogg jeg har drevet med de siste 5 årene fordi jeg syntes det er gøy.

Jeg får stadig tilbakemelding at noen har lest bloggen min, og føler at de har fått hjelp på ett vis, eller syntes den er fin. Tusen takk for alle delinger og hyggelige tilbakemeldinger:)

Siden vi er inne i ett nytt år, og ett nytt tiår skal jeg dedikere de neste åtte ukene på å komme med gode motivasjonstips til dere. Selv har jeg gjort mange endringer i mitt liv, og funnet ut hvordan jeg skal motivere meg selv til å slutte å røyke, slutte å snuse, skaffe meg bedre vaner, bedre spisevaner, jeg har startet å trene og gjør dette fast hver dag og hver uke, jeg har startet å snakke annerledes til både meg selv og andre, jeg har sluttet å irritere meg over andre mennesker. Jeg kan si at det trengst motivasjon til å få til disse endringer. Jeg skal gi deg tipsene og rådene de neste ukene til hvordan du skal få til dette.

Jeg tenker at det er ett nytt år med nye muligheter, og ikke bare er vi inne i ett nytt år, men ett nytt tiår.

Akkurat nå er alle treningssentere fulle, og alle er motiverte til å få en ny start. Oppi dette tenker jeg på viktigheten av å finne ut hva du egentlig vil ha ut av dette året eller tiåret. du må finne ut hva du egentlig vil ha ut av ditt eget liv og ut av din egen hverdag.

Finn ut hva du vil” brenne for ….

For å finne frem til den indre motivasjonen må vi bli mer bevisst! Vi må ta oss selv i nakken og fortelle oss selv hva det er vi egentlig vil. Hvordan vil du ha det? Hva vil du få til? Hva vil du oppnå? Hva drømmer du om? Hva er det du savner? Hva vil du skape?

Med andre ord, du må finne ut hva du vil” brenne for”. Hva du vil bruke tiden på? (Eller hvordan du vil administrere tiden slik at får gjort det du ønsker å gjøre?)

Jeg tror på at om du finner ut hva du egentlig vil gjøre med tiden din. Tenk på at du ikke bare har muligheten til en ny start, men en start på noe som du virkelig vil for deg selv.

Ha en fortreffelig uke alle sammen

 

Klem fra meg