5. nov, 2018

3 viktige bud for å få arbeidsglede på arbeidsplassen

Alle de fleste vet hvordan det er å grue seg når man skal på jobb, men mange som meg har også opplevd gleden av å ha en god arbeidsplass. Med tanke på at du faktisk oppholder deg flere timer av ditt våkne døgn på jobb enn det du gjør med din bedre halvdel, barn eller i ditt eget selskap er dette etter min mening svært viktige timer. Vi vet alle hvor nøye vi var da vi skulle velge en partner, og vi som har barn vet hvor mye tid, ressurser og energi vi bruker på at disse individene skal bli fine individer man vil tilbringe tid sammen med.

På akkurat samme måte tenker jeg at vi må se på arbeidsplassen vår. Det er ett sted vi skal glede oss til å komme til. Det skal være en plass det skal være rom til å være seg selv, og ikke minst en plass man skal kunne le. Den ene tingen vi trenger da er arbeidsglede på arbeidsplassen. Jeg vil gi deg tre viktige bud for å oppnå arbeidsglede på arbeidsplassen, så kan denne også brukes i heimen. Det er en slags arbeidsplass det også, ikke glem det😊

  1. Det viktig å ha yrkesstolthet og selvrespekt. Du leverer kvalitet, du er stolt og er opptatt av å innfri forventninger. Dette gir en god følelse og selvrespekt. Vær en linoliumsbehandler, ikke vaskehjelp!

  2. Du kan faktisk gjøre en forskjell på din arbeidsplass. Vær bevisst din egen arbeidsglede og hva som gjør at du er fornøyd. Fortell kolleger at du er fornøyd - Arbeidsglede er svært smittsomt!

  3. Ikke gå i KMM snakke-fella (kos med misnøye), dette er arbeidsgiverens verste fiende, og det gir deg lite energi og er utmattende på den enkelte og arbeidsmiljøet.

Jeg vil tro at om du følger disse tre hellige budene for arbeidsglede, så skal du se at det blir sving på sakene fremover. Ha en magisk uke😊