25. aug, 2016

Tiden flyr

Jeg trodde jeg skulle på fire messer før jul, men nei da.

Etter å ha sjekket kalenderen blir det seks messer som jeg skal arrangere, rigge, planlegge, markedsføre, rigge og stå på før jul. Den siste uken har flydd unna som en vind, og innimellom kaoset på jobb har minstemann rukket å feire to års dagen sin, vi har vært på vår første utetur med overnatting i skogen med begge guttene, vi har vært på tusenfryd (som var døpt om den dagen til vepsefryd), jeg har vært i to bursdager til to ulike venninder og i tre års dagen til min lille søte nevø i Stavern.

Man skal holde tungen ganske rett i munnen for å holde kontrollen på alt sammen når det er så mye som skjer på en gang. Nå er det bare noen dager til, så reiser jeg opp for å stå på oljemessen i Stavanger en uke. det blir sikkert faglig meget spennende, men personlig synes jeg deter grusomt å være borte fra barna så lenge.

På mange måter er jeg en mye mer dullemamma enn jeg trodde jeg noengang skulle bli. Jeg får abstinenser når jeg er borte fra barna mine, og savner dem så mye at jeg føler meg syk. Jeg trodde virkelig ikke at jeg skulle bli slik, men det å få barn gjør virkelig mer med hodet ditt og med hjertet ditt enn man skulle tro. Jeg elsker mine to trollunger så jeg blir matt noen ganger. Samtidig er det ingenting jeg vil mer enn å være i en spennende jobb, føle meg nyttig, føle at jeg betyr noe i dette store svarte hullet. Jeg elsker å bli faglig utfordret, og jeg elsker følelsen av suksess når jeg klarer å få en større kontrakt i havn. Jeg elsker rushet med stress, mas og deadliner.

Det å kombinere disse to elementene er faktisk vanskligere enn mann skulle tro, og jeg håper jeg finner nøkkelen til hvordan jeg klarer å kombinere å være en god karrierekvinne og samtidig være en god mor.

Nå jobbes det videre mot messene her, så får dere ha en fortreffelig uke videre:)

Klem fra meg