1. aug, 2016

Da starter siste halvåret av 2016 med bjørnelager på rompa

Etter 4 uker i sus og dus på båtferie startet jeg opp helgen hjemme med 32 klesvask og tørketromler, omorganisering av noen klesskap, og utsortering av alle klærne som har blitt for små etter 4 uker med is og kos... for både barna og meg...

Guttene har vokst i høyden, og jeg har vokst i bredden... røykeslutt, jordbær med fløte, litt vin på kvelden etter at barna har lagt seg, uttallige restaurantbesøk, veldig god mat og lite trening gjør sitt for meg. Det er en ting å si om min forbrenning.... What goes on my lips, stays on my hips....hihihi. Barn føler jeg er som blomster. De tar av seg klærne, får mye mer mat enn vanlig og litt sol på kroppen, så er de 10 cm høyere etter ferien.

Eneste målet med denne ferien var at vi skulle på selveste Kaptein Sabeltann Show den 12 juli. Vi hadde booket biletter til showet, og rom i Abrahavn. Showet var magisk, men neste gang tar vi billetter nærmere scenen. Jeg var ikke klar over hvor lang unna vi virkelig kom til å sitte. Magisk var showet uansett, men jeg trodde ikke mine små ville tørre å sitte så nærme. Men aldri mer Abrahavn svindelhavn. Jeg trodde Abrahavn skulle ligge inne i Kaptein Sabeltanns verden, inne i dyreparken, og tenkte at da var det jo litt fornuftig å booke seg inn der, så vi bare kunne rusle inn på rommet etter showet. Men vi betalte over 5000 kr for å bo ett lysår unna dyreparken, få utsikt rett inn i en vegg, komme til uoppredde senger, og senger til barna uten barnesikring via sengehester eller lignende. Ikke kult med barn på 2 og 5 år. Men det var vel eneste negative opplevelsen hele ferien, så da var det vel ikke så ille. Klaging er kjederlig..

Ellers har ferien vært en av de beste feriene vi har hatt i hele vårt liv tror jeg. Vi hadde som mål og ikke stresse, og det har vi virkelig ikke gjort. Jeg har sittet og nusset på begge guttene mine i 4 uker, vi har fisket krabber, plukket østers og kamskjell fra rett under båten og vært på skattejakter i skogene. Vi har sovet lenge på morgenen, jeg har tatt morgenbad hver eneste dag, og hatt det så gøy at jeg ikke har rukket å verken sole meg eller kjede meg.

Jeg visste at denne høsten ville bli en av de travleste høstene hittill i min karriere, og har vel gjort som bjørnen gjør med mat mot vinteren. Jeg har foret meg opp på maks kvalitetstid med familien, så jeg kan leve på det gjennom en travel høst. Denne høsten skal jeg på 5 messer, 3 lederkurs og jeg skal lage en helt ny salg og markedsstrategi til det nye organisasjonskartet i organisasjonen. Ikke minst skal de nye rutinene for denne strategien implementeres hos alle de ansatte. Meget travelt med andre ord. Men nå er jeg oppe og igang med bloggen igjen, ferien er over, hestehalen sitter stramt bakover så jeg er klar. Klar som ett egg.