Hva er det å være en alternativ karrieremamma

Velkommen til min lille blogg.

Jeg en en dame som tenker at det skal være mulig å være både en meget god mamma, men også en god medarbeider og leder. Jeg tror det er mulig å klare begge deler på en gang, og det var kommentarer fra mammapolitiet som fikk meg til å starte denne bloggen. 

I hverdagen er vi mer på arbeid enn vi er med vår egen familie, så det er klart at slike temaer vil komme i søkelyset mitt. Alt innen hms og trivsel på arbeidsplassen er noe jeg synes er svært spennende temaer. Håper du vil like det du leser:)

Men hvem er jeg....

Jeg er en hardtarbeidende tobarnsmamma på 39 år. Cecilie Rochstad heter jeg. 

Jeg har en kjekkas av en mann som heter Thomas og mine to gøyale gutter. Jeg er den type kvinne som alltid har drømt om karriere, og aldri om mann og barn. Så vant jeg i lotto, og fikk begge deler. Idag er jeg mest glad for mann og barn. Det er de som gir meg den største livskvaliteten. Det er de som gir meg de største øyeblikkene i livet mitt.

Gjennom min karriere, og kampen om å være en god mor kommer jeg til å dele alle sider av denne kampen. Jeg har nok mye meninger både om det å være mamma, og det å være karrierekvinne.

Jeg har jobbet med salg siden jeg var 13 år, da jeg startet som jordbærselger på Sæterkrysset. Jeg har jobbet med salg og markedsføring og markedsføring de siste 23 årene, og de siste 6 årene har jeg jobbet som salg og markedssjef i større nasjonale og internasjonale selskaper. Jeg har en bachelor innen varehandel og markedsføring, flere kurs og påbygging innen flere felt av markedsføring deriblant webmarkedsføring, webkommunikasjon samt Google optimalisering, egen utdannelse innen strategisk ledelse og lederskolen for offentlig ledelse.

Jeg er over snittet båtinterresert, er på sjøen hele sommeren og elsker å gå på ski, stå på ski, trener yoga og ikke minst jogge. Jeg er ingen person som trener for å bli sexy eller slanker meg. Jeg elsker god mat, og trener fordi jeg rett og slett ser på det som deilig egentid som holder meg i god form.

Alle har så mye meninger, og alle har oppskriften i hvordan du skaper de perfekte barna og det perfekte hjemmet. Jeg har ikke ett perfekt hjem, men jeg har nesten alltid ett ryddig og rent hjem, en åpen dør for alle gjester, god mat som ofte er hjemmelaget og ett lykkelig hjem med høy takhøyde og mye latter. Jeg er mest opptatt av å ha god energi i hjemmet.

Det jeg kanskje håper mest på, er at denne bloggen kan gi deg noen ettertanker, og litt positiv energi.